Бъди силен като Огън, който гори под вода

person Публикувано от: Аморея list в: Статии на: comment Коментирайте: 0 favorite Видяна: 161

Душата пътува, Духът наблюдава

Бъди силен като Огън, който гори под вода

Душата пътува, Духът наблюдава. В света душата преживява, спомня си, върви към своето освобождение. Духът няма живот в света. Той е тихият мъдрец в чистото съзнание и водач на духовното сърце. Духът е Любимият на душата а Бог е Възлюбеният на Духа. Духът е сърцето на огъня. Чистият пламък не оставя следи.

Огън пламнал от самосебе си е над външната среда. Той гори и над земята и под водата. Чистият огън е безсмъртна птица, сърцето на Духа. Чистият огън се е родил от тоталният избор на Духа да изпълнява единствено Божията Воля и този избор е зародил синият пламък. Бог дарява на Духа сливане с Истината. Този пламък е жив и чака да бъде намерен и призован от тайната стаичка на всяко чисто сърце. Този неземен огън може да извади човек от всяка неизбежна ситуация. Да извървиш до край Пътя на своето пробуждане и завръщане в своята древност означава да познаеш Силата на огъня, който гори под вода.

Коментари

Без коментари в момента!

Оставете вашия коментар

Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември
  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола