Благодарност

Елеазар Хараш

Злато и диаманти има само в Преданоотдадените Души. Те светят в Учителя и сияят в Бога. Те са постигнали Пътя в пътя. Те са постигнали Любовта в Учението и те зародиха в себе си нещо от Древния Път - Мястото на Дълбините. Преданоотдадените Души вече не живеят - те сияят, защото Тайнството на Учението ги прие в своето Безмълвие. Те станаха Пътя в себе си...и Бог се огледа в тях. Учителя им отключи Бога, а те отключиха Учителя в Душите си. Привет и поклон към знайните незнайни!

ДРЕВНИТЕ СТАРЦИ

Истинското развитие е мистично дело скрито дори от теб самия. Който много е търсил и не е открил, той е намерил, защото е търсил.

Първият Прастарец

УЧИТЕЛЯ

Абсолютно Върховно Съвършенство ръководи всичко. То е Велик Промисъл и ръководи всичко, което се случва и което не се случва. Този Промисъл е Владеещият всичко. Той прави нещата, няма друг действащ. Никога не мислете за нещата от лична гледна точка. Само така ще влезете в Принципа.

Посланието 2021 г

Благодарим на всички

Сродните - за подкрепата - видима и невидима.

Знайните незнайни - на всички, които предпочитат да останат в тайна.

Денка Тоткова - на Учителят и ученикът в теб.

Фондация „Елеазар Хараш” е последствие на над тридесет години доброволен, пожертвувателен труд на десетки братя и сестри, участвали в създаването и разпространението на тук представяните книги. Дълбока почит към Усилията! Това е работа от сърце и душа - понякога по детински неумела, но усърдна и постоянна. Тази работа продължава и сега...

  • Регистрация

Регистрирайте профил

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това Или Забравена парола